pengikut setia

Monday, September 26, 2011

Bukit Bendera !

salam readers :)  bulan niy tetibe aku rasa rajin pulak nak update belog niy . tak tahu lah kenapa . haha !!

for your info , lbeh kurang dalam minggu lepas . aku g BUKIT BENDERA , hehe ..... bukan dengan family . bukan jugak ngan mmbe lame .. tapi ngan mmbe baru aku . haha ! aku g ngan classmate roomate aku .
memang best cbb dyeorg sume jenis sporting . lebey2 lagi azim zakwan tu . akmal , syidah , leey .. sumenyer lah....  haha . kteorg sume dalam 14 org yg g . 3 kete .. mule2 tu kami g bukit bendera . then , ptg tu kami mandi manda kat batu feringgi . syiokkk !!!
aku malas nak citer panjng2 .. so korang enjoy lah tengok gmbar2 niy . gambar niy pon aku cilok jer , HAHA


lepas paking kete , berkumpul dulu.. :) 


niy baru sampai bukit bendere tapi belum masuk lagy ...





batu feringgi













haha , tengss cbb sudi melawat blog yang tak seberape niy :)



1 comment:

Monday, September 26, 2011

Bukit Bendera !

salam readers :)  bulan niy tetibe aku rasa rajin pulak nak update belog niy . tak tahu lah kenapa . haha !!

for your info , lbeh kurang dalam minggu lepas . aku g BUKIT BENDERA , hehe ..... bukan dengan family . bukan jugak ngan mmbe lame .. tapi ngan mmbe baru aku . haha ! aku g ngan classmate roomate aku .
memang best cbb dyeorg sume jenis sporting . lebey2 lagi azim zakwan tu . akmal , syidah , leey .. sumenyer lah....  haha . kteorg sume dalam 14 org yg g . 3 kete .. mule2 tu kami g bukit bendera . then , ptg tu kami mandi manda kat batu feringgi . syiokkk !!!
aku malas nak citer panjng2 .. so korang enjoy lah tengok gmbar2 niy . gambar niy pon aku cilok jer , HAHA


lepas paking kete , berkumpul dulu.. :) 


niy baru sampai bukit bendere tapi belum masuk lagy ...





batu feringgi













haha , tengss cbb sudi melawat blog yang tak seberape niy :)



1 comment: