pengikut setia

Monday, April 30, 2012

Notis Penting !

Bismillah  , 

As salam kawan kawan semua , dah lama tak hupdate blog aku nih . Time cuti sem ni lah dapat hupdate :)  ALHAMDULILLAH , mase cuti ni lah aku dapat luangkan masa dengan orang tersayang aku which is my family and him . Tajuk entry aku tu macam penting sangat je kan ? HAHA . Actually memang penting pon . Apa yang aku nak bagitahu nih memang penting . 


Nak tahu tak ? 





Lelaki ni  ------>  









sudah berpunya ! 


saje je aku besarkan yg 'sudah berpunya tu'  
and I know , sesape yang bace post aku nih mesti ingat aku ni melebih lebih ,
so what ? tunang aku . lantak aku lah .
My precious :) 





we had been engaged almost 5 month ! arghhh ..
Dalam 5 bulan tu lah macam2 yang berlaku . 
Jangan kata ombak yang datang . Puting beliung pon ada . haha . 
Tapi alhamdulillah , gadoh macam mana pon .. tetap baik jugak akhirnya  . 






Kadang2 saje je aku carik point gaduh 
Jeleskan dia dengan chat dengan laki lain kat fb . 
Mesej dengan laki lain .
Maybe from that I know how deep his love is . 
Hey ! tapi , aku ni tak lah jahat sangat sampai curang dengan dia . 
Aku bagitahu dengan siapa aku mesej , trust is important right ? 










Gendutku sayang , 
thanks for giving me your love :) 
thanks for giving me our couple rings 
thanks for giving me the bracelet 
thanks for introducing me to your sister and family . 




Yeah .. finally i've my sister . hee :D 








I love him , I really do . 











2 comments:

CikMai said...

alololo so sweet ...

cik warna said...

haha , tq cik mai ;)

Monday, April 30, 2012

Notis Penting !

Bismillah  , 

As salam kawan kawan semua , dah lama tak hupdate blog aku nih . Time cuti sem ni lah dapat hupdate :)  ALHAMDULILLAH , mase cuti ni lah aku dapat luangkan masa dengan orang tersayang aku which is my family and him . Tajuk entry aku tu macam penting sangat je kan ? HAHA . Actually memang penting pon . Apa yang aku nak bagitahu nih memang penting . 


Nak tahu tak ? 





Lelaki ni  ------>  









sudah berpunya ! 


saje je aku besarkan yg 'sudah berpunya tu'  
and I know , sesape yang bace post aku nih mesti ingat aku ni melebih lebih ,
so what ? tunang aku . lantak aku lah .
My precious :) 





we had been engaged almost 5 month ! arghhh ..
Dalam 5 bulan tu lah macam2 yang berlaku . 
Jangan kata ombak yang datang . Puting beliung pon ada . haha . 
Tapi alhamdulillah , gadoh macam mana pon .. tetap baik jugak akhirnya  . 






Kadang2 saje je aku carik point gaduh 
Jeleskan dia dengan chat dengan laki lain kat fb . 
Mesej dengan laki lain .
Maybe from that I know how deep his love is . 
Hey ! tapi , aku ni tak lah jahat sangat sampai curang dengan dia . 
Aku bagitahu dengan siapa aku mesej , trust is important right ? 










Gendutku sayang , 
thanks for giving me your love :) 
thanks for giving me our couple rings 
thanks for giving me the bracelet 
thanks for introducing me to your sister and family . 




Yeah .. finally i've my sister . hee :D 








I love him , I really do . 











2 comments:

CikMai said...

alololo so sweet ...

cik warna said...

haha , tq cik mai ;)