pengikut setia

Thursday, May 31, 2012

Sape sial sekarang ?!

ok , to be short 
ada lah sorang minah ni . 
tak kenal dia siapa . 
Tetibe nak jolok sarang lebah gua lak . 


nak maki maki tak tentu pasal .
apa lagi , gua kasi sengat lah ! bodo je . 

kecik lah pulak . 


meyh aku besarkan , 


"oii betina! ko mmg gedik kn..? asal ko x jaga baik2 pkwe ko tu..??
kapel bagai nak rakk cam laki bini tup2 ko tuneng dgn jantan lain plak..?
skrg bekas laki ko tu terhegeh2 plak cari aku balik ni ape kes..???
ko mmg sial la pmpuan...... sial+gedik mmg kau ar org nye!"




mistake yang minah nih buat :


1 . aku manusia lah bodoh ! so , betine tu macam tak kene untuk aku, haha .

2 . FYI , aku mmg da jage dye elok2 . Tapi aku BENCI & SERIK dengan kasanova macam dia .

3. Aku nak tunang dengan laki mane sekali pon , it's NOT your bisnes, sengal ! 

4. bekas laki aku ? setahu aku ,aku belum berkhawin . 

5 . terhegeh hegeh carik kau ? pegi mampos lah . mamat tu EX kau jugakkan . so berkenaan jantan tu cari  kau xde kene mngene dengan aku . 

6. Aku sial ke kau yang sial ? yang tetibe maki orang .. macam orang takde adab . 



aku tak pasti sama ada yang hantar ni laki ke pmpuan , berdasarkan ayat .. pmpuan yang anta. tapi mane lah tawu kannn .. 



aku sarankan kepada perempuan ini , kalau dye ada baca lah entri ni... buat2 lah berbincang . jangan main jolok je . 

 




THE END

3 comments:

CikMai said...

mcm ni pun ade..?ye berbincang elok2 ye dear :)

cik warna said...

tu lah . wat pening je . tq cik mai :)

cik nAdyYa ツ said...

ee.. teruknye perangaii
org takpuas hati mcm 2 laa..

Thursday, May 31, 2012

Sape sial sekarang ?!

ok , to be short 
ada lah sorang minah ni . 
tak kenal dia siapa . 
Tetibe nak jolok sarang lebah gua lak . 


nak maki maki tak tentu pasal .
apa lagi , gua kasi sengat lah ! bodo je . 

kecik lah pulak . 


meyh aku besarkan , 


"oii betina! ko mmg gedik kn..? asal ko x jaga baik2 pkwe ko tu..??
kapel bagai nak rakk cam laki bini tup2 ko tuneng dgn jantan lain plak..?
skrg bekas laki ko tu terhegeh2 plak cari aku balik ni ape kes..???
ko mmg sial la pmpuan...... sial+gedik mmg kau ar org nye!"




mistake yang minah nih buat :


1 . aku manusia lah bodoh ! so , betine tu macam tak kene untuk aku, haha .

2 . FYI , aku mmg da jage dye elok2 . Tapi aku BENCI & SERIK dengan kasanova macam dia .

3. Aku nak tunang dengan laki mane sekali pon , it's NOT your bisnes, sengal ! 

4. bekas laki aku ? setahu aku ,aku belum berkhawin . 

5 . terhegeh hegeh carik kau ? pegi mampos lah . mamat tu EX kau jugakkan . so berkenaan jantan tu cari  kau xde kene mngene dengan aku . 

6. Aku sial ke kau yang sial ? yang tetibe maki orang .. macam orang takde adab . 



aku tak pasti sama ada yang hantar ni laki ke pmpuan , berdasarkan ayat .. pmpuan yang anta. tapi mane lah tawu kannn .. 



aku sarankan kepada perempuan ini , kalau dye ada baca lah entri ni... buat2 lah berbincang . jangan main jolok je . 

 




THE END

3 comments:

CikMai said...

mcm ni pun ade..?ye berbincang elok2 ye dear :)

cik warna said...

tu lah . wat pening je . tq cik mai :)

cik nAdyYa ツ said...

ee.. teruknye perangaii
org takpuas hati mcm 2 laa..